Merhaba! Amazon işimi yakın zamanda aktif olarak büyütmeye başladım ve gelirimi artırmanın etkili yollarını arıyorum. Listelerimi optimize etmeyi ve reklam kampanyaları kullanmayı denedim, ancak sonuçlar beklediğimden çok uzak. Ürün nişi, fiyatlandırma veya tanıtım konusunda hangi alışılmadık stratejilerin veya yaklaşımların satışları önemli ölçüde artırmaya gerçekten yardımcı olduğunu bilmek istiyorum. Belki de geliri sürekli artıran belirli analiz araçları, promosyonlar veya ortaklık programları konusunda deneyiminiz vardır? Pratikte gerçekten işe yarayan ipuçları nelerdir?
top of page
(0232) 446 84 75
Forum: Forum
bottom of page

Merhaba! Durumunuzu çok iyi anlıyorum, çünkü listelemeleri ve reklam kampanyalarını optimize etmek gibi standart yaklaşımlar yalnızca sınırlı sonuçlar üretiyordu. Pratikte, birkaç alışılmadık strateji bana yardımcı oldu. İlk olarak, talebi ve rakipleri takip etmek için analitik araçlar kullanarak trendleri ve nişleri daha derinlemesine analiz etmeye başladım; bu, yüksek potansiyele sahip ancak rekabeti düşük ürünler bulmamı sağladı. İkinci olarak, indirimleri sınırlı süreli tekliflerle birleştirerek dinamik fiyatlandırma ve promosyonlar denedim ve bu da dönüşümü önemli ölçüde artırdı. Ortaklık programları ve blog yazarları ve etkili sosyal medya hesaplarıyla yapılan iş birlikleri de çok etkili oldu; bu, istikrarlı bir yeni müşteri akışı sağladı. Bir diğer önemli nokta ise içerik kalitesinin iyileştirilmesi: ayrıntılı açıklamalar, canlı fotoğraflar ve video incelemeleri satın alma kararlarını gerçekten etkiliyor. Tüm bunların birleşimi, gelirde gözle görülür bir artış sağladı ve Amazon'da daha istikrarlı satışlar yapmama yardımcı oldu.