Merhaba! Amazon işimi yakın zamanda aktif olarak büyütmeye başladım ve gelirimi artırmanın etkili yollarını arıyorum. Listelerimi optimize etmeyi ve reklam kampanyaları kullanmayı denedim, ancak sonuçlar beklediğimden çok uzak. Ürün nişi, fiyatlandırma veya tanıtım konusunda hangi alışılmadık stratejilerin veya yaklaşımların satışları önemli ölçüde artırmaya gerçekten yardımcı olduğunu bilmek istiyorum. Belki de geliri sürekli artıran belirli analiz araçları, promosyonlar veya ortaklık programları konusunda deneyiminiz vardır? Pratikte gerçekten işe yarayan ipuçları nelerdir?
top of page
(0232) 446 84 75
Forum: Forum
bottom of page

Merhaba! Uzun zamandır Amazon gelirimi gerçekten artırmanın yollarını arıyordum ve açıkçası benzer sorunlarla karşılaştım; listeleme optimizasyonu ve standart reklam kampanyalarının etkisi çok azdı. Kapsamlı bir yaklaşım inanılmaz derecede faydalı oldu: Sadece ürün popülerliğini değil, aynı zamanda fiyat dinamiklerini, mevsimselliği ve rekabeti de analiz etmeye başladım. SellerLogic https://www.sellerlogic.com/tr/amazon-dynamic-repricing-tool/ gibi otomatik fiyat yönetimi ve analiz araçları, özellikle de dinamik fiyatlandırma aracı inanılmaz derecede faydalı oldu. Bu sayede pazar değişikliklerine daha hızlı yanıt verebildim ve rekabetçi fiyatları koruyabildim. Ayrıca benzersiz promosyonlar, paketlenmiş teklifler ve çapraz satış denemeleri yaptım; bunlar dönüşümü gerçekten artırdı. Uygulamada, her adımı (niş seçimi, fiyatlandırma, reklam ve promosyonlar) tahmin yerine verilerle analiz etme yaklaşımının etkili olduğu kanıtlandı. Sonuçlar beklentileri aştı, satışlar istikrarlı bir şekilde arttı ve gelir öngörülebilir ve yönetilebilir hale geldi.